Ballina Hallakamë Mitrovicë: Meksika feston 20 vjetorin e çlirimit të Kosovës

Mitrovicë: Meksika feston 20 vjetorin e çlirimit të Kosovës

NJOFTIM: Drejtoria për Kulturë Rini dhe Sport

Të dielën me datën 16 qershor 2019, për nder të 20-vjetorit të Çlirimit të Kosovës, në qytetin e Mitrovicës në ora 20:00 do të përformojnë 34 anëtarë nga ansambli i Meksikës.

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në bashkëpunim me OJQ “Brez pas Brezi” do të merren me organizimin e këtij aktiviteti për realizimin e një perfomancë sa më të mirë të përformuesve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here