Ballina Kryesore Kuvendi arrin konsensus për nismën e Veselit për Tribunalin për krimet e...

Kuvendi arrin konsensus për nismën e Veselit për Tribunalin për krimet e Serbisë

Kuvendi i Kosovës ka rritur të gjejë konsensus rreth nismës së kryetarit Kadri Veseli për themelimin e Tribunalit të për gjenocidin serb në Kosovë.

Të gjitha grupet parlamentare janë pajtuar që të mblidhen së bashku, në një komision ad hoc, për të harmonizuar qëndrimet që më pas të votohet bashkërisht nisma për themelimin e tribunalit.

Grupet parlamentare do të harmonizojnë qëndrimet edhe rreth Ditës së Gjenocidit, ndërtimit të Muzeut të Gjenocidit, dhe Muzeut të Dëbimit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here