Ballina Auto-Tech Mitrovicë/ Me 30 euro mu bo me telefon “Samsung A7-2018” ?

Mitrovicë/ Me 30 euro mu bo me telefon “Samsung A7-2018” ?

Po mirë e lexuat, me vetëm 30euro ju mund të pajiseni me telefon “Samsung A7-2018” ose me një orë “Festina”.

Si? Nga dita e sotme e deri me 14 qershor, shkoni në qendrën tregtare “Lux Mall” në Mitrovicë dhe shpenzoni mbi 30€ në cilindo dyqan brenda Qendrës dhe automatikisht hyni në garë për të fituar një nga 5 telefonat “Samsung A7 -2018” dhe një nga 5 orët “Festina”.

Pas blerjes do të pajiseni me kuponin e lojës për tu bërë pjesë e garës së madhe.Në kupon shkruani emrin, mbiemrin dhe nr. telefonit. Kuponin vendoseni në kutinë e posaçme për kupona, në katin I

Fituesit do të zgjedhen ‘live’, nën prezencën tuaj më 14 qershor.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here