Ballina Kryesore Edita Gjikolli ka nevojë për ndihmën tonë

Edita Gjikolli ka nevojë për ndihmën tonë

Edita Gjikolli nga Peja ka nevojë për ndihmën tonë.

Ajo vuan nga leukimia akute.

Shërimi i saj kushton 150 mijë euro dhe është i pa përballueshëm për familjen e saj.

Të gjithë njerëzit vullnet mirë që kanë mundësi të kontribuojnë nër grumbullimin e mjeteve për shërimin e Editës, mund ta bëjnë nepërmjet dhurimit të mjeteve në Teb Bank.

ose edhe me anë të dërgimit të mesazheve në Vala në numrin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here