Ballina Kryesore Ndeshja midis Anglisë dhe Kosovës – dalin në treg biletat

Ndeshja midis Anglisë dhe Kosovës – dalin në treg biletat

Kanë dalë në shitje biletat për ta parë ndeshjen midis Anglisë dhe Kosovës, e cila do të zhvillohet me 10 shtator të këtij viti në Southampton.

Biletat të cilat ndahen në tre kategori të ndryshme, do të mund t’i rezervoni në këtë ueb-faqe 

Kategoria 1 – 63 euro
Kategoria 2 – 52 euro
Kategoria 3 – 40 euro

Momentalisht biletat janë në shitje vetëm për anëtarët e regjistruar ndërsa për publikun e gjërë do të dalin në shitje të premten duke filluar nga ora 13:00.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here