Ballina Diaspora Kosova 14 vjet shtet

Kosova 14 vjet shtet

Shpallja e Pavarësisë së Kosovës është bërë më 17 shkurt të vitit 2008 në orën 15:39 në Kuvendin e Republikës së Kosovës në Prishtinë. Në një mbledhje të jashtëzakonshme ku merrnin pjesë 109 nga gjithsej 120 deputetë, Kuvendi i Kosovës njëzëri shpalli Kosovën shtet të pavarur, sovran dhe demokratik.
URIME FESTA E PAVARESISE.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here