Ballina Shëndetësi/Nutricion Këtyre moshave u takojnë 28 viktimat e sotme në Kosovë

Këtyre moshave u takojnë 28 viktimat e sotme në Kosovë

28 viktima janë regjistruar në 24 orët e fundit për shkak të COVID-19 në Kosovë

Viktima më e re gjatë kësaj kohe është një 26 vjeçare nga Vitia, e cila para disa ditëve kishte lindur në Klinikën e Gjinekologjisë.

Viktimë e këtij virusi është edhe një grua nën moshën 50 vjeçare nga Gjakova.

Ndërsa, 6 viktima, 4 burra dhe 2 gra janë të moshës 50-59 vjeçare.

2 nga viktimat janë nga Gjakova, 2 nga Prizreni, 1 nga Prishtina dhe 1 nga Klina.

8 viktima janë të moshës 60-69 vjeçare. 2 nga viktimat janë nga Obiliqi, 1 nga Vitia, 1 nga Podujeva, 1 nga Gjakova, 1 nga Kllokoti, 1 nga Fushë Kosova dhe 1 nga Istogu.

7 viktima janë të moshës 70-79 vjeçare. 1 nga viktimat është nga Mitrovica, 1 nga Ferizaj, 1 nga Istogu, 1 nga Rahoveci, 1 nga Vushtrria, 1 nga Hani i Elezit dhe 1 nga Fushë Kosova.

5 viktima janë mbi 80 vjeç. 1 viktimë është nga Deçani, 1 nga Gllogoci, 1 nga Gjilani, 1 nga Obiliqi dhe 1 nga Peja.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here