Ballina Kryesore Albin Kurti prezanton dy projektet e para për Shëndetësi

Albin Kurti prezanton dy projektet e para për Shëndetësi


Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka prezantuar dy projektet e para të Qeverisë së tij, sapo ta marrë ta drejtojë.

Bëhet fjalë për dy projekte në fushën e shëndetësisë; Sistemin e Informacionit Shëndetësor dhe Fondin e Sigurimeve Shëndetësore.

“Neni 51 i Kushtetutës tonë garanton mbrojtjen shëndetësore dhe sociale. Ne do të fillojmë me Sistemin e Informacionit Shëndetësor, do të sigurojmë udhëzues klinikë dhe licencimin e profesionistëve, si dhe do të shkojnë drejt krijimit të Fondit të Sigurimeve Shëndetësore”, është shprehur Kurti në Twitter.

“Askush nuk duhet të bankrotojë vetëm pse sëmuret”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here