Ballina Diaspora 14-vjeçari nga Kosova ngre në këmbë jurinë suedeze me talentin e tij

14-vjeçari nga Kosova ngre në këmbë jurinë suedeze me talentin e tij


Rejhan Bellani është 14-vjeçari me prejardhje nga Kosova, i cili është lindur dhe rritur në Suedi.

Ai vjen nga një familje me dy nënshtetësi. Babai i tij është nga Kosova ndërsa mami nga nga Bosnja.

Rejhan ka marrë pjesë në kompeticionet artistike për fëmijë në Suedi, ku zëri i tij ka spikatur që në moshë të vogël.

Këngëtari ka mahnitur jurinë suedeze me zërin e tij gjatë performancës në skenë, 14 vjeçari ka treguar se ai muzikën e ka pasion, por nuk ka studiuar kurrë në një shkollë muzike.

Rejhan, ndihet krenar për vendlindjen e babit të tij Kosovën dhe do t’i tregojë botës se Kosova është një shtet i ri dhe i vogël por ka shumë talente ndërkombëtare.

Më poshtë mund të dëgjoni performancën e dhuruar nga Rejhan.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here