Ballina Hallakamë Borxhi i Veriut la pa ujë Mitrovicën dhe Skenderajn (VIDEO)

Borxhi i Veriut la pa ujë Mitrovicën dhe Skenderajn (VIDEO)

Për rreth pesë orë, të premten u ndal puna në fabrikën e përpunimit të ujit në Shipol.

Kjo pasi KEDS-i ndërpreu energjinë elektrike, për shkak të borxhit të akumuluar nga Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Mitrovica”.

Drejtori i kësaj të fundit që furnizon me ujë 5 komuna, thotë se ata nuk po kanë mjete, meqë nuk mund t’i inkasojnë faturat në Mitrovicën e Veriut dhe në Zveçan.

Kronikë e përgatitur nga gazetari Flamur Gajtani: https://www.youtube.com/watch?v=pcxUPfzUgBA

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here