Ballina Hallakamë KQZ vazhdon procesin e verifikimit të aplikuesve nga jashtë Kosovës

KQZ vazhdon procesin e verifikimit të aplikuesve nga jashtë Kosovës


Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se është duke vazhduar me procesin e verifikimit të aplikuesve për t’u regjistruar si votues jashtë Kosovës.

Me qëllim të zbatimit të Vendimit dhe Udhëzimit të KQZ-së për verifikimin e aplikacioneve për regjistrim, KQZ thekson se ka funksionalizuar qendrën e thirrjeve, njofton Klan Kosova.

Për këtë proces janë hapur 25 linja telefonike.

Numrat e telefonit prej nga zyrtarët e angazhuar të KQZ-së i realizojnë thirrjet janë si në vijim:
 
38138211045
38138211146
38138211154
38138211210
38138211213
38138211219
38138211220
38138211227
38138211251
38138211259
38138211273
38138211374
38138211375
38138211381
38138211385
38138211392
38138211393
38138211414
38138211416
38138211429
38138211462
38138211468
38138211488
38138211517
38138211522

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here