Ballina Kryesore 19-vjeçarja nga Mitrovica ka nevojë për ndihmën tuaj

19-vjeçarja nga Mitrovica ka nevojë për ndihmën tuaj


Nazlije Sherife nga Mitrovica, e cila është e rritur jetim pa njërin prind, ka nevojë për ndihmën tonë, pasi është diagnostifikuar me Glomerulosklerozë Foke Segmentale.

19-vjeçarja është studente e Shkencave Kompjuterike mirëpo sëmundja ia ka pamundësuar vazhdimin e studimeve.

Studentes nga Mitrovica i duhen 200mijë euro, për sigurimin e veshkës dhe kryerjen e transplancionit të saj, në shtetin e Turqisë.

Familja e saj nuk i ka këto mjete, andaj kërkon ndihmën e qytetarëve, që vajza e tyre të arrijë ta kryejë me sukses këtë transplantim të veshkës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here