Ballina Kryesore Doni mish zogu të freskët dhe të kualitetit të garantuar? Kjo është...

Doni mish zogu të freskët dhe të kualitetit të garantuar? Kjo është zgjidhja

Doni mish zogu të freskët dhe të kualitetit të garantuar?
Zgjidhja është vetëm një; Ferma “HASANI” në Koshtovë të Mitrovicës.
Kontaktoni në këta numra:
044 164 401
049 204 235

Ferma “HASANI”, Koshtovë-Mitrovicë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here