Ballina Kult-Art Dua Lipa dhe babai i saj zbulojnë planin për renovimin e amfiteatrit...

Dua Lipa dhe babai i saj zbulojnë planin për renovimin e amfiteatrit të Prishtinës


Dua Lipa dhe Dukagjin Lipa kanë vendosur që të kontribuojnë në renovim e amfiteatrit të Prishtinës.

Dua Lipa dhe Dukagjin Lipa janë duke mbajtur një intervistë me kryetarin e Prishtinës Shpend Ahmeti ku janë duke folur rreth festivalit të ‘Sunny Hill’ dhe për gjëra të ndryshme, shkruan lajmi.net.

Këngëtarja gjatë intervistës ka treguar se kanë vendosur që së bashku me babanë të investojnë në amfiteatrin e Prishtinës.

“Ideja me bo një rrethim të asaj hapësirës që më vonë do përdoret nga gjithë qytetarët për festivale dhe gjëra të ndryshme” tha Dukagjini.

Ai vazhdon se do hapin një konkurs për një zgjedhje ideale dhe së bashku me Komunën e Prishtinës do përfundojmë këtë plan.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here