Shenjëzohen 50 kilometrat e vrapimit të pavarësisë (VIDEO)

0
24

Sot është shenjëzuar shtegu prej 50 kilometrave nga Gllareva në Koshare.

Vrapimi zyrtar në këtë shteg do të zhvillohet me 3 dhe 4 mars, njofton Klan Kosova.

E gjitha kjo bëhet për nder të përvjetorit të pavarësisë së Kosovës.

Kronikë nga Merita Neziri.