Këshilla për kujdesin e dhëmbëve

0
63

Një buzëqeshje e përsosur konsiderohet të jetë një nga karakteristikat më tërheqëse që një person mund të ketë.

Për fat të keq, ka shumë gjëra që mund të dëmtojnë dhëmbët tuaj, si pirja e duhanit, kafeina, dhe kujdesi dentar i parregullt, transmeton Klan Kosova.

Zakonisht shprehitë e këqija që ju i praktikoni çdo ditë krijojnë problem në dhëmbët tuaj.

Më poshtë janë disa këshilla se si mund të kujdeseni për dhëmbët edhe në kushte shtëpie.

Përdorni sodë

Hani ose edhe bëni lëngje me ushqimi natyrale

Përdorni lëoret e pemëve

…por edhe susamin