Festimet e Vitit të Ri në disa rajone të botës

0
25
Ndërkohë që shumë vetë në Europë ende presin me emocion ardhjen e Vitit të Ri në ishujt Samoa, Tonga e Kiribati viti 2018 ka trokitur. Një orë më vonë ishte Zelanda e Re e Australia që festuan ardhjen e Vitit të Ri 2018.

Ndërkohë që shumë vetë në Europë ende presin me emocion ardhjen e Vitit të Ri pas disa orësh, në ishujt Samoa, Tonga dhe Kiribati viti 2018 ka trokitur. Një orë më vonë ishte Zelanda e Re që festoi ardhjen e Vitit të Ri 2018. Edhe Australia festoi ardhjen e 2018-s.

Në zonën e portit në Sidnei këtë të dielë ishin mbledhur shumë turistë me çadra për të zënë një vend të mirë për të parë mega-shoun e fishekzjarreve që ofron Sidnei në operan e famshme.

1,6 milionë vetë ishin mbledhur në portin e Sidneit.

Action Coin