Mbahet mesha e Krishtlindjeve në Shën Tereza

0
28

Në katedralen “Shën Tereza” në kryeqytet, por mbahet mesha e Krishtlindjes.

Aty po marrin pjesë një numër i madh qytetarësh të cilët po e ndjekin nga afër këtë meshë, njofton Klan Kosova.

Ipeshkvi Don Lush Gjergji, gjatë kësaj ceremonie fetare tha se kjo katedrale është mundësi e afrimit me Zotin dhe njëri-tjetrin.

Sipas tij, më në fund u realizua një ëndërr shumë e gjatë, që në Prishtinë të jetë shënjtorja e Nënës Terezë.

Action Coin