Mitrovicë: Pamje nga varrimi i aktorit Blerim Peci (VIDEO)

0
148

Mitrovica dhe Kosova mbetën pa aktorin dhe humoristin, Blerim Peci.

Ai ka ndërruar jetë të shtunën pas një sëmundjeje. Ikjen e hershme të tij nga kjo jetë, rëndë po e përjetojnë familja e kolegët.

Kronikë e gazetares Rejhane Selimi:

Action Coin