Kur dimri krijon art në makinat tuaja (FOTO)

0
36

Pavarësisht të ftohtit, dimri është stina që krijon art të mrekullueshëm sidomos nëpër makina.

Edhe nëse acari ka përfshirë makinën tuaj dhe keni një punë të ndërlikuar për ta ndezur, të paktën ju mund të ngushëlloheni se si ajo duket e mbuluar në disa formacione spektakolare me ngrica, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi të makinave me modele prej akullit:

frozen-car-art-winter-frost-9-588090477275a__700frozen-car-art-winter-frost-17-5880905dc9503__700mqp6dgr-5880c78b89bcb__700frozen-car-art-winter-frost-12-588090519dbc2__700frozen-car-art-winter-frost-8-5880904432465__700frozen-car-art-winter-frost-5-588090393ae5d__700frozen-car-art-winter-frost-1-588090264641a__700frozen-car-art-winter-frost-2-588090288142a__700frozen-car-art-winter-frost-26-5880907deffd6__700frozen-car-art-winter-frost-27-588098075bbef__700