Kjo tortë është bërë hit i vërtetë: Nga jashtë fantastike, por edhe nga brenda! (VIDEO)

0
50

Vetë dukja e tortës është fantastike, të jeni të sigurt që fëmijët edhe më shumë do të gëzohen kur ta shohin se çfarë përmban përbrenda.

Shumë herë deri tani kemi parë torta të jashtëzakonshme dhe ëmbëlsira të tjera. Mirëpo, duket që kjo tortë e larme ka arritur në vendin e parë!

Vetë dukja e tortës është fantastike, por jini të sigurt që edhe më shumë do të gëzohen fëmijët kur ta shohin se çfarë mban ajo përbrenda!

Do t’i lërë të gjithë pa frymë! – transmeton Telegrafi.

Shikoni se ku është sekreti dhe si ta përgatitni:

/Telegrafi/