Historia gjykimit të Limajt për “Rastin MTPT” (VIDEO)

0
30

Fatmir Limaj i dha fund edhe një gjykimi.

Sërish doli i pafajshëm.

Në vijim ndiqeni një përmbledhje të gjithë asaj që kishte ndodhur me rastin e njohur si vjedhja e 80 milionë eurove nga Ministria e Transportit dhe Post-Telekomunikacionit.

Kronikë e zgjeruar nga Kosovë Gjoci.