Nderohen policët e rënë në detyrë

0
13

Sindikata e Policisë së Kosovës në shenjë respekti dhe përkujtimi për heroin Enver Zymeri dhe zyrtarët tjerë të rënë në detyrë organizon edicionin e 5-të të lojërave sportive.

Garat organizohen në futboll të vogël  dhe mbahen në Palestrën e Sporteve “Adem Jashari” në Obiliq.

Action Coin