Lojtari i Letonisë flet për Kosovën, kështu e vlerëson lojën

0
54

Letonia ka zbritur në Kosovë të dielën, ku kanë shëtirur dhe mbajtur edhe stërvitjen e parë në Adem Jashari.

Kosova do të luajë më Letoninë një ndeshje miqësore që zhvillohet në Mitroivcë nga ora 19:30.

Futbollisti letonez Dennis Rakel ka foluar para ndeshjes për ueb faqen e federatës.

“Kosova është e fortë dhe teknike, luan futboll shumë të shpejtë” , ka  thënë Rakel.

Kosova do të kërkojë fitore në këtë përballje./Gazeta olle/

DOdNVDnW0AA4Q67

DOdNQxnWsAIKxg-

Action Coin