Viti 1999: Qëndruan në shpellë tre muaj pa e ditur se Kosova u çlirua (VIDEO)

0
37
Duket e pabesueshme, por është e vërtetë. Ngjarja ka noddhur në Drenicë, kur tre persona ishin mbyllur gjatë luftës në një shpellë në Çikatovë të Drenasit.

Të shpëtuar nga një masakër që kishte ndodhur në Çikatovë, tre banorë të këtij fshati: Petrit, Sokol dhe Selman Morina, kishin qëndruar për muaj të tërë në një vend të izoluar.

Qëndrimi i tyrë në këtë shpellë të fshatit, kishte vazhduar edhe pas çlirimit të Kosovës, shkruan Magazina.al

Tek pas tre muajsh, ata e kuptuan se Kosova është e lirë.

Për më shumë shikojeni videon:

Action Coin