Nëse gjithmonë ndjeheni të lodhur – konsumoni këto ushqime

0
38

Mungesa e ushtrimeve, ushqimi i shpejtë dhe qëndrimi i gjatë në zyre (sidomos ulur) ndikon keq në shëndetin tuaj, transmeton Klan Kosova.

Kjo më pas ndikon edhe në trupin tuaj, shpesh njerëzit ndihen gjatë gjithë kohës të lodhur.

Më poshtë i keni disa ushqime që duhet t’i konsumoni nëse dëshironi të qëndroni në formë derisa punoni.

Për sy:

Për imunitet:

Për metabolizëm:

Për funksionim më të mirë të trurit:

Action Coin