Thaçi: Saktësinë e Demarkacionit s’mund ta kontestojë askush

0
28
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka deklaruar në Zona e Debatit në Klan Kosova se mund të bëhen edhe shumë komisione shtetërore për të rishikuar çështjen e Demarkacionit, por asnjë prej tyre nuk do të mund ta kontestojë rezultatin e komisionit të parë, pasi, sipas presidentit, vija kufitare është e saktë.

“Vlerësoj përkushtimin e kryeministrit Ramush Haradinaj për të gjetur një zgjidhje dhe dalje nga kjo situatë e Demarkacionit në të cilën jemi tani”.

“Megjithatë, mund të ketë komisione të ndryshme, por saktësinë e Demarkacionit s’mund ta kontestojë askush”, pohoi Thaçi, njofton Klan Kosova.

“Unë jam nënshkrues i marrëveshjes së Demarkacionit, i kam besuar komisionit shtetëror për Demarkacionin dhe edhe sot i besoj”.

“Sa komisionet që të bëhen diçka e re del, ose ndonjë vi, ose ndonjë letër e re, por kjo nuk është çështje e garës së profesorëve të një katedre, ashtu siç po ndodh tash”.

“Ndërsa për ata që kanë gabuar do të ketë përgjegjësi shtetërore”.

Action Coin