Thaçi dhe Meta nënshkruan deklaratën “mbi marrëdhëniet vëllazërore të partneritetit strategjik”

0
69
Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta është pritur nga presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi.

Të dy presidentët kanë nënshkruar një deklaratë të përbashkët “mbi marrëdhëniet vëllazërore të partneritetit strategjikë”.

Më poshtë mund të shihni deklaratën e përbashkët të cilën e posedon lajmi.net.

Action Coin