Vjeshta e artë

0
66

Vjeshtën e bëjnë të bukur ngjyrat e saj.

Gjethet me ngjyra të verdha dhe portokall janë tashmë vepra brilante të artit.

Artistja polake Joanna Wirazka i përdor këto gjethet në pikturat e saj shumëngjyrëshe.

“Nëse ju pëlqen ajo që shikoni atëherë bëjeni”, thotë Wirazka, transmeton Klan Kosova.

autumn-leaves-paintings-joanna-wirazka-10

autumn-leaves-paintings-joanna-wirazka-8

autumn-leaves-paintings-joanna-wirazka-2

autumn-leaves-paintings-joanna-wirazka-4

Action Coin