Trepça 89′ bën diçka fantastike pas humbjes nga Vikingur

0
377
Trepça 89′ ka publikuar një falenderim pas eliminimit në kualifikimet për Ligën e Kampionëve.

FALENDERIM
Qytetar dhe Sportadëshës
Kosovar e Mitrovicas
Na lejoni sëpari t’Ju Falenderojm për përkrahjen
I Falenderohemi të gjithë atyre të cilët kanë qenë të angazhuar rrethë organizimit të ndeshjes si:
Policia e Kosovës,Njësisë së zjarrëfiksave, Kompanisë së Sigurimit, FFK-së,
Emergjencës së Qytetit, Spitalit Amerikan KEDS-it, Ujësjellësit, Posttelekomit, Mediave të Shkruara dhe Elektronike
Sa i përket organizimit dhe mbarëvajtjës gjëthqka ka qenë e përkryer, kurse për TURPIN ne asnjëherë nuk do ta ja falim Vetvetës
Juve të Nderuar, të Respektuar Qytetar e Sportëdashës nga thellësia e zemrës Ju kërkojm falje
Me Respekt
Kryesia e KF TREPÇA’89 FC

Action Coin