Fotografoni natyrën për të luftuar depresionin (FOTO)

0
92

Për t’i kapërcyer lodhjet nga bota, gjëja më e mirë që mund të bëni është të kaloni kohë në natyrë, shkruan BoredPanda.

Është më mirë se çdo terapi apo ilaç!

Ulur pranë një lumi të vogël ose në një pyll të thellë, ndiheni i lirë, mirë, dhe problemet duket se po zhduken, transmeton Klan Kosova.

Lista e fotografive të mëposhtme është realizuar nga dikush që ka bërë atë që e kemi thënë më lartë.

Action Coin