Inspektori i UEFA-s shikoi nga afër punët në Stadiumin Adem Jashari

0
685

Inspektori i UEFA-s për infrastrukturë, Tyrge Borno, sot ishte në Mitrovicë për ta parë nga afër punët në stadiumin Adem Jashari.

Inspektori vetëm ka shikuar punët dhe nuk ka dhënë deklaratë për media.

E për media ka folur drejtori për sport Ibër Alaj, shkruan Gazetaolle.com.

Ai ka thënë se punët do të kryhen me afate dhe klubet do t’i zhvillojnë ndeshje në këtë stadium.

Punët vetëm kanë filluar nga ana e FFK-së, ndërsa nga sot MKRS po ashtu ka nisur punët e veta që t’i kryej.

Action Coin