Rregullat e komunikimit me njerëz “të rrezikshëm”

0
74

Shumë shpesh ju duhet të përballeni me njerëz të vështirë, të cilët ju japin këshilla të panevojshme, ju kritikojnë dhe e shprehin opinionin e tyre edhe kur nuk ju kërkohet.

Për të mënjanuar konfliktet, ju duhet të dini disa truqe, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë janë disa këshilla, me anë të të cilave ju mund të përballeni me njerëz “të rrezikshëm”.

Flisni qartë dhe me vetëbesim

 Dallojeni kujdesin nga vetë-afirmimi
 

Vendosni kufij

Dijeni kur duhet të ndaloni

Dijeni kur duhet të tërhiqeni

Mos e kaloni në personale

Bëjeni atë që doni