Kur fëmijët i duan macet (FOTO)

0
43

Macet i lejojnë fëmijët t’i trajtojnë ato si duan ata.

Fëmijët ua tërheqin bishtin, mustaqet ose edhe i shtrydhin, por macet vazhdimisht u dhurojnë dashuri fëmijëve.

Në përgjithësi macet duan të kalojnë kohë me fëmijë dhe të luajnë lojëra të ndryshme, transmeton Klan Kosova.


Action Coin