Shkenca rekomandon kanellën dhe mjaltin

0
59

Njerëzit kanë përdorur mjaltë me kanellë për shekuj me radhë.

Por këto produkte janë tejet të shëndetshme dhe poashtu njihen që i takojnë mjekësisë tradicionale kineze, njofton Klan Kosova.

Shkencëtarët bëjnë të ditur se përzierja e mjaltit dhe kanellës është super e shijshme por dhe më shumë efektive në shëndet.

Kjo pasi mjaltit nuk skadon asnjëherë teksa kanella poashtu njihet si me shumë vlerë dhe mund të bëhet edhe dhuratë për dikë.

Por cfarë të mirash sjell një kombinim i produkteve të tilla?

Parandalon plakjen

Mbron funksionin e zemrës

Lufton infeksionet bakteriale

Ndihmon në humbjen e peshës

Rregullon nivelin e ulët të sheqerit në gjak

Action Coin