Reperët mitrovicas Bryte & Ardiktat bombardojnë me projektin F.T.G.U (VIDEO)

0
413

Reperët mitrovicas Bryte & Ardiktat kanë lansuar projektin më të ri të titulluar F.T.G.U së cilës ja kanë shoqëruar edhe klipin, transmeton Ditori.

Për më tepër reperët nga qyteti buzë Ibrit kanë specifikuar disa detaje interesante të klipit duke bërë të ditur për opinionin se janë të kënaqur me projektin e tyre për arsyet se instrumentali nuk është i vjedhur, xhirimet dhe montazha janë të realizuara nga vet reperët poashtu dhe veturat që shihen në klipe nuk janë të huazuara siç ndodh rëndom me shumë repera të tjerë.

Natyrisht, ky nuk është projekti i fundit i tyre sepse ata tashmë veç kanë filluar t’i ngjiten skenës. /Ditori/