FSK, vendorët e ndërkombëtarët për ushtrinë (VIDEO)

0
78

Ky qëndrim i  SHBA-ve dhe NATO-së nuk është i ri.

Risi ka në vendosmërinë e presidentit të shtetit, por edhe të spektrit politik, që më në fund të shfrytëzohet mundësia që FSK të bëhet ushtri edhe pa votat e deputetëve serb, njofton Klan Kosova.

Për më shumë ndiqeni kronikën e përgatitur nga Kosovë Gjoci