Zhduket një vajzë në Prishtinë

0
105

Një grua nga Prishtina ka raportuar në polici se vajza e saj 16 vjeçe është zhdukur që nga data 27 shkurt.

Në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës, raportohet se ankuesja ka treguar se vajza e saj që nga ajo datë ka dalë nga shtëpia dhe më nuk dihet vendndodhja e saj.

Action Coin