Përdorni limonin në këto mënyra – Rezultati mahnitës

0
102

Limoni ka përfitime të panumërta shëndetësore dhe sjell dobi të shumta poashtu nëse e përdorni në mënyra të ndryshme.

Si një aromatizues, ai jep një shije të mahnitshme ushqimeve dhe pijeve të ndryshme, përcjellë Klan Kosova.

Ky frut i zakonshëm i cili gjendet pothuajse në secilën shtëpi, përmirëson shëndetin e zemrës dhe trajton në mënyrë efektive lëkurën dhe infeksionet e shkaktuara nga bakteret dhe mikrobet.

Më poshtë mund të kuptoni një trik të jashtëzakonshëm se si ju mund të hiqni qafe aromat e këqija në kuzhinën tuaj e po ashtu dhe mund të eliminoni rreziqet nga papastërtia e mundshme.

Prisni limonin në 4 pjesë, por jo deri në fund sepse ato vetëm duhet ndarë.

Vendos sipër ca sasi kripe dhe vendose limonin në kuzhinën tuaj.

Përveç kësaj ju mund të bëni dhe një dezinfektues të fuqishëm natyral duke kombinuar një lëng prej 3 limonësh, sapun dhe pak krip në një shishe me ujë.

Një produkt i tillë natyral mund dezinfektojë zonën në të cilën ju mendoni se po ngulfatet nga ndonjë papastërti, njofton Klan Kosova.

Action Coin