Kështu duken Miss-et e botës pa grim

0
57

Miss Universe është një garë vjetore e bukurisë e cila nuk përfshinë fytyra përplot impiante dhe linja trupore të definuara nga silokoni.

Edhe pse vajzat shfaqen përplot glamur dhe të rregulluara mjaft bukur, ato kanë bukurinë natyrale.

Fotografitë më poshtë e tregojnë këtë.

Caris Tiivel, Australi

Raquel Pelissier, Haiti

Yam Kaspers Anshel, Izrael

Johanna Acs, Gjermani

Roshmitha Harimurthy, Indi

Hildur Maria, Islandë

Carolina Duran, Kosta Rika

Iris Mittenaere, Francë

Ntandoyenkosi Kunene, Afrika Jugore

Action Coin