Mitrovicas doni vendtakime të shëndetshme? Ky është vendi

0
259

Në bulevardin “Isa Boletini”, afër lokalit “Famous Bar” gjindet lokali që lirisht mund ta quajmë si më të shëndetshmin në qytet.

Fjala është për “Princi Gym” me pronar trajnerin e certifikuar Veton Hajrizi, ku ka krijuar një ambient të tillë që tani është një lloj vendtakimi i të rinjve mitrovicas.

Përveç ambientit të mrekullueshëm për ata që duan të ushtrojnë për një trup dhe shëndet më të mirë, aty gjinden dhe dy lokale përcjellëse për t’ua relaksuar me ndonjë pije, lokali në hyrje të fitnessit si dhe lokali tjetër në katin e dytë “Shisha Bar”.

Ndryshe, “Prince Gym” është themeluar në fund të vitit 2011 dhe që nga ajo kohë e deri më tani mund ta etiketojmë si vendtakimin e shëndetshëm të rinisë së qytetit buzë Ibrit./Ditori/
g