Ja sa është rritur vogëlushja që lindi në ditën e shpalljes së Pavarësisë së Kosovës

0
89

Kjo është vajza e cila lindi pikërisht në ditën kur u shpall Pavarësia e Kosovës.

Më 17 shkurt të vitit 2008, lindi dhe kjo vogëlushe familja e së cilës vendosi ta pagëzojë me emrin Pavarësia, njofton Klan Kosova.

Pavarësie Sopa vie nga Sllovia e Lipjanit.

Familjen Sopa me rastin e lindjes së vajzës së tyre më 17 shkurt 2009 në ditëlindjen e saj të parë, e pati vizituar Kryeministri i atëhershëm i Kosovës Hashim Thaçi, njofton Klan Kosova.

16830798_10154200601547414_512881452657858761_n

Action Coin