Afërisa e çuditshme e drejtorit të “Don Bosko” me nxënëset (FOTO)

0
236

Qendra Social-Edukative “Don Bosko” në Prishtinë, duket se e ka drejtorin shumë “të afërt” me nxënës, sidomos me nxënëse.

Drejtori i “Don Bosko” është Don Isidor Lukiq, një prift nga famullia e Prishtinës.

Nën petkun e drejtorit, Don Isidori shihet në shumë fotografi më nxënëse të shkollës së tij, shkruan lajmi.net

Madje, në disa fotografi që janë dërguar në adresë të portalit, afërsia më nxënëset e shkollës duket që i tejkalon raportet drejtor -nxënës.

Jo në pak foto Don Isidori shihet në përqafimin e nxënëseve të shkollës, madje edhe në disa pozita të palakmueshme.

Kujtojmë që Qendra “Don Bosko” ofron mësim për arsimin fillor dhe të mesëm të ulët.

Ndërkaq, Zhvillimi i Planit dhe programit mësimor në këtë qendër edukative nuk është fetar, por mbështetet mbi bazën e një procedure të shkencore, si nga forma dhe qasja metodologjike.

Action Coin