Ekskluzive: Këta janë kandidatët e mundshëm të PDK-së për kryetar të komunave?

0
155

Vjeshtën e këtij viti pritet të mbahen zgjedhjet lokale në gjithë vendin. E me afrimin e tyre, partitë politike kanë filluar kalkulimet e tyre që ti mëndojnë kandidatët e tyre më të mirë për kryetar të komunave, raporton Gazeta NewBorn.

Është Partia Demokaratike e Kosovës, ajo e cila është duke e marr seriozisht këtë punë. Tashmë kjo parti ka filluar ti mëndoj emrat që do të jenë kandidat të saj për komunat e vendit në zgjedhjet e këtij viti.

Gazeta NewBorn, ka arritur të siguroi një listë brenda burimeve të PDK-së, ku janë emrat e mundshëm të kandidatëve të saj për kryetar të komunave.

Sipas listës shumica e kryetarëve do të jenë ata që janë aktualisht kryetar ose që kanë qenë edhe më parë si kandidatë të saj për kryetar të ndryshëm.

Zgjedhjet lokale të këtij viti do të jenë sfida e parë për kryetarin e ri të kësaj partie, Kadri Veselin, raporton Gazeta NewBorn.

Më poshtë lista me emra të mundshëm të kandidatëve të PDK-së për kryetarë të komunave:

Prishtinë – Blerand Stavileci (me mundësi ndërrimi)

Prizren – Kujtim Gashi  ose Luljeta Veseli-Gutaj

Pejë – Besim Beqaj

Mitrovicë – Avni Kastrati (me mundësi ndërrimi)

Gjakovë – Hajdar Beqa

Gjilan – Zenun Pajaziti

Ferizaj – Agim Aliu

Malishevë – Isni Kilaj

Rahovec – Idriz Vehapi

Drenas – Ramiz Lladrovci

Skenderaj – Fadil Nura (me mundësi ndërrimi)

Kamenicë -Begzad Sinani

Klinë – Sokol Bashota

Podujevë – Naim Fetahu

Suharekë – Ramë Vataj

Kaçanik – Besim Ilazi (me mundësi ndërrimi)

Istog – Shasivar Haxhiaj

Viti – Bekim Azizi

Obiliq – Naser Maxhuni

Deçan – Safete Hadërgjonaj

Fushë Kosovë – Nijazi Kolshi (me mundësi ndërrimi)

Kjo është lista e mundshme e kandidatëve të PDK-së për zgjedhjet lokale. Kjo listë nuk është e plotë dhe mund të ndryshohet përseri deri në listën finale.

Action Coin