“Selfie Kafiq”, kafiteria më atraktive që frekuentohet nga të rinjët e Mitrovicës

0
1662

Edhe pse jemi në sezonën kur qyteti i Mitrovicës duket i vdekur, për shkak të gjendjes politike dhe ekonomike që mbizotëron në këtë qytet, megjithatë në këtë qytet ekziston një lokal që frekuentohet me të madhe nga rinia e qytetit buzë Ibrit.

Një kafiteri me një emër interesant, “Selfie Kafiq”, që ndodhet afër palestrës “Minatori”, që tash së fundmi ka bërë renovimin, duke i dhënë lokalit një pamje plot ngjyrë dhe hare duke bërë kështu që të jetë aktraktiv dhe tërheqës për rininë.

Ndryshe, këtë lokal e bën edhe më interesant grafiti me thënien e famshme të kryetarit të Drenasit, Ramiz Lladrovci, forca bën fuqinë.