Mos rrëzimi i murit, e futë atë në negociata (VIDEO)

0
346

Sa më gjatë që muri në Mitrovicë të qëndroj i paprekur, dhe të mos rrëzohet, më të mëdha janë mundësitë që ai të futet në agjenden e bisedimeve në Bruksel.

Futja e murit në debatin negociator sipas njohësve politik është pikërisht strategji e shtetit serbë dhe kjo është arsyeja pse ai duhet rrëzuar sa më parë.

Njohësi i rrethanave politike Azem Vllasi ka thënë se muri duhet rrëzuar sa më parë, ose rrezikojmë që ai të hyjë në negociata.

Kronikën mund ta ndiqni në video: