Kryeministri Mustafa uron qytetarët për Ditën e Flamurit

0
252

 

“Urime 28 Nëntori, Dita e Flamurit!

Të gjithë ne sot ndjehemi Një, të fortë por edhe përgjegjës për ndërtimin dhe zhvillimin e shteteve dhe vendeve tona, gjithandej ku jemi”, ka shkruar kryeministri Mustafa në facebook.