Fatime Uka nga Mitrovica ka nevojë për ndihmën tuaj!

0
914

21 vjeçarja Fatime Uka nga Mitrovica, ka nevojë për ndihmën tuaj.

Ajo vuan nga ciroza e mëlçisë dhe i duhet ta bëjë transplantimin e mëlçisë.

Për shërimin e saj jashtë vendit i nevojiten 150 mijë euro, shumë kjo e cila është e papërballueshme për familjen Uka nga Mitrovica.

Të gjithë ata të cilët kanë mundësi t’i ndihmojnë Fatimes këtë mund ta bëjnë përmes numrit të xhirollogarisë në fotografi dhe duke thirrur në numrin personal të familjes së saj që është 049 486 886.