Bie bora e parë në Kosovë

0
227

Sonte në Prishtinë ka rënë bora e parë.

Fluskat e para të borës kanë qenë të përziera edhe me riga shiu, njofton Klan Kosova.

Ngjashëm borë ka rënë edhe në qytetet të tjera të Kosovës.

Por borë me intenzitet më të madh gjatë ditës ka rënë në zonat malore të vendi, kur dihet se sot gjatë ditës kanë rënë edhe temperaturat.

Fotografitë e mëposhtme janë realizuar në Rugovë të Pejës dhe janë publikuar nga qytetarët në rrjetet sociale.


Action Coin