Ja se si Axha rreh brutalisht mbesën e tij në oborr të shkollës (VIDEO+18)

0
856

Dhuna ndaj fëmijve e posaçërisht dhuna ndaj femrave është dukuri shqetësuese që po merr përmasa shqetësuese, shkruan Botapress.

Vajza Sh.B. (Emri i njohur në redaksi) nxënëse e shkollës së mesme “12 Maji” është rrahur mizorisht me shkelma nga disa persona që mendohet se kanë qënë familjarë të saj. Dhuna ka ndodhur përballë shkollës së Mesme “12 Maji” në Ratkoc të Rahovecit në prani të nxënësve dhe kalimtarëve të tjerë të cilët e kanë parë më sy këtë dhunë.

Nuk dihen motivet e kësaj dhune të shfrenuar por siç shihet në këtë video, në këtë dhunë kanë marrë pjesë disa persona të prirë nga një familjarë i saj që mendohet se është xhaxha i saj.

Personat që ushtrojnë dhunë janë nga fshati Dejnë i komunës së Rahovecit.

Një lexues i Botapress-it e ka inçezuar këtë dhunë dhe i ka dërguar redaksisë këtë video trishtuese.

Siq mund të dëgjoni edhe në video nxënësit kanë qenë të tmerruar nga ajo që kanë parë se çka po i ndodh shoqës së tyre.  /Botapress.info

Action Coin